still-life-838329_640

Eksklusiv parfume: Føl dig speciel

Elsker du at være unik? Kan du godt lide at få komplimenter og en smule ekstra opmærksomhed? Også selvom du måske ikke vil indrømme dit svar lige nu, så giver denne artikel dig en idé om, hvordan du kan være helt unik, få en masse komplimenter og noget ekstra opmærksomhed.

Den dyreste parfume er ikke altid bedst

Overskriften siger det egentlig godt: Du kan ikke altid forvente, at den dyreste parfume altid vil være den du bliver gladest for. Der findes nemlig så mange forskellige parfumer, der alle sammen har forskellige dufte.

På den måde kan du altså være heldig at finde en parfume, der ikke er særlig dyr som du rigtig godt kan lide – på samme måde som du kan finde en meget dyr en, som du slet ikke kan lide.

Pas på allergi

Du skal dog ikke se helt bort fra prisen, når du køber en parfume. De billigste parfumer vil nemlig meget ofte have et højere indhold af kemikalier, som man på sigt kan få allergi og eksem af. En billig parfume kan også være skyld i, at du får en mere uren hud. Derfor er det en rigtig god idé at tjekke om den billige parfume indeholder skadelige stoffer inden du køber den.

For at undgå allergi vil jeg anbefale at læse denne artikel fra Politikken.

Duft dig frem

Vejen til at finde den helt rette, eksklusive parfume som passer lige til dig er altså ikke ved et kigge efter høje priser og dyre mærker. Det handler om at finde den duft, som du synes er speciel og eksklusiv. Den kan du kun finde ved at gå ud og dufte dig frem i butikkerne.

Mærket på en parfume, kan du dog også bruge som en guideline. Hvis du allerede har en yndlingsparfume i et mærke, kan du sikkert også finde den næste gode parfume indenfor det mærke.

Kilde: http://www.duftladen.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *