bodybuilder-331670_640

Efter en operation er det godt at drikke shakes af proteinpulver

Når kroppen er i et stadie hvor den har brug for at restituere og opbygge noget hos sig selv, så er det en rigtig god ide at indtage noget proteinpulver, eller protein i en bredere forstand. Men proteinpulver er en måde at gøre det let på i hvert fald, så brug du bare proteinpulver hvis du ikke har så meget appetit, eller hvis du ikke føler dig så inspireret med hensyn til hvad du nu kunne spise. Det kan for eksempel være, hvis du har været igennem en operation. Dette er et klassisk eksempel på hvornår din krop er nede, og har brug for protein, og dermed også et klassisk eksempel på en situation, hvor proteinpulver kan gøre tricket for dig.

Kroppen skal bygges helt op med proteinpulver efter en operation

Når du er blevet opreret er din krop også gået midlertidigt i stykker nogle steder – altså der, hvor du er blevet skåret op, og hvor arret kommer til at være. Det skal hen og bygges op fra bunden af, og jo hurtigere du kommer i gang med at få noget proteinpulver, jo hurtigere kan din krop også komme i gang med at bygge sig selv op. Derfor skal du faktisk gerne drikke ting med proteinpulver allerede på første dag. Det er her din krop har brug for proteinen og det er så også her at din krop har størst effekt af den og på bedste vis kan komme ind i processen med heling. Og denne proces skal altså gå i gang så hurtigt som muligt, for at man kan sige at du har været så god ved din krop, som du burde være. Man kan ligeså godt gøre det rigtigt fra starten, og derfor bruge proteinpulver fra dag 1. 

Kilde:http://jyllands-posten.dk/livsstil/familiesundhed/sundhed/ECE8559197/protein-er-godt-men-er-meget-protein-meget-godt/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *