lifting-24401_640

Anderledes flytning

Mine venner er simpelthen så dovne. Jeg er ked af at sige det, men jeg ved også at de ikke kommer til at læse denne artikel. Det er nemlig sådan, at de burde have lavet en flytning for mange år siden. Mange af mine venner har fuldtidsarbejde, og alligevel så bor de stadigvæk hjemme ved deres forældre. Jeg aner ikke hvorfor de stadigvæk bor der, for der er simpelthen ingen tvivl om, at de burde have lavet en flytning for lang tid siden.

Det er simpelthen bare ren og skær dovenskab. Det er sågar sådan, at mange af mine venner er 23 og 24 år gamle, og de burde altså slet ikke at bo hjemme ved deres forældre. Det er virkeligt en stor fejl herfra hvor jeg står og ser på det. Det er altså en skam. Der er dog ingen tvivl om, at det virkeligt også har betydet at jeg altid hat haft dem tæt på mig, selv om jeg faktisk har gået i skole og de har været på arbejdsmarkedet.

Flytning for venner

Det er dog sådan, at efterhånden så er mine venner begyndt på deres flytning. Det går godt nok langsomt, men der er ingen tvivl om, at det virkeligt forholder sig sådan, at vi alle sammen har haft brug for denne sikkerhed. Lige ledes er jeg dog også sikker på, at det endeligt er godt at de er kommet i gang med deres flytning. Det er godt for dem, og jeg er sikker på, at de kommer til at opleve en frihed de slet ikke har været vant til. Det er altså virkeligt sjovt at tænke på, og jeg kan slet ikke forstå, hvordan det kan være at vi ikke har opdaget dette noget før. Det er altså både godt og skidt med alt det her flytning. Jeg mener dog at flytning altid, eller stort set altid er godt.

Kilder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *